Masivní dětská postel

Zařizujete nový dětský pokoj a nejvíce si chcete dát záležet na posteli? Měla by být sladěná se zbytkem pokoje. Hlavním požadavkem na postel je, aby byla pohodlná a vyhovovala dítěti. Nesmí být příliš měkká a ani příliš tvrdá. Neměla by se brzo proležet, aby nedošlo k deformaci dětské kostry. Měla by vyhovovat po zdravotní stránce i po fyzické. Vyberte vašemu dítěti tu správnou postel.

výroba postele

V naší nabídce najdete mnoho variant postelí. Všechny jsou vyrobeny z kvalitního a masivního dřeva. Borovice je velice odolná, pevná a zaručí dlouhou životnost. Máme postele pro malé děti, teenagery i dospělé. Jsou navrženy v jednoduchém provedení a některé můžete mít s úložným prostorem nebo přistýlkou. Ta se v některých případech hodí. Když u vás přespí kamarád nebo vám dá sestra na hlídání její děti. Přistýlku v dětském věku využijete. Jen když děti slyší, že by mohli přespat u kamaráda, hned se jím rozzáří oči. Společné hry a večerní radovánky. To žádné dítě neodmítne a vy přistýlku využijete. Ani úložný prostor není od věci. Můžete do něj schovat spoustu věcí, které nemusí být na očích.

dětská postýlka s dětmi

Nabídka je velká a dětské postele 90×200 jsou v několika provedení. Může být v přírodní barvě nebo může být lakovaná. Vyberte z dubu, grafitu, olše, buku nebo ořechu. Která barevná kombinace vám zapadne o vašeho dětského pokoje? Postele mohou mít čelo nebo mohou být bez něj.
Postele jsou vhodné i pro zátěžové obydlí, jako jsou penziony nebo hotely. Na dřevo je kladen velký důraz, aby bylo kvalitní, stabilní a dalo se s ním dobře pracovat. K posteli je možné koupit rošt ve stejném provedení. V nabídce máme i matrace k vybraným postelím. Stejně to platí s úložným prostorem a přistýlkou. Záleží na vás, co všechno k posteli zvolíte. Proto neváhejte a koukněte na naší nabídku masivních postelí s příslušenstvím. Vybere si každý.